Par på vandring

Formålet med denne dag er at afprøve et nyt koncept, som vi kalder Par På Vandring. Det er et af en række nye tilbud til par, som bliver udrullet i Viborg Stift de kommende år.
Vi går den smukke tur fra Bølling Sø til Sepstrup på Hærvejen og tager imod det særlige refleksionsrum og udsyn, som naturen åbner. Mange kender fornemmelsen af, at “vejen” åbner sig for vores fødder, når vi går. Nye tanker kommer, når vi trækker vejret dybt, mærker luften og vinden og lytter til naturens lyde. 
Formålet med denne dag er at sætte fokus på sit parforhold og samtidig være i naturen.
Dagen indledes med et kort oplæg for alle deltagere som fælles ramme for dagen. Derefter udleveres spørgsmål og refleksionskort, som man vandrer afsted med. Dele af dagens strækning går man i stilhed og dele af strækningen med sin partner. Man deler ikke noget om sig selv med de øvrige deltagere på vandringen. Der vil undervejs være mulighed for at få hjælp og kortere samtaler med udviklerne af Par På Vandring, psykolog Bodil Kappelgaard og psykoterapeut Lisbeth Ryelund. Begge er erfarne parterapeuter, og begge har mange års erfaringer med at afholde forskellige former for parkurser samt foredrag om parforhold.

Det er gratis at deltage, og der serveres frokost og uddeles snacks og væske undervejs.
Påklædning: Sko og tøj til en dag i det fri.
Hele strækningen bliver på ca. 15 km. Det er muligt at gå en kortere strækning, da bilgrim kan samle jer op efter ønske eller behov.
For mere information og tilmelding kontakt: 
Steen Andreassen, stean@km.dk, 60 80 47 95

HVORNÅR: Lørdag, 14 September 10:00 - 19:00

HVOR: Hærvejen fra Bølling Sø til Sepstrup

ARRANGØR: Stiftsudvalget for diakoni

SE MERE: Klik her for at gå til Viborg Stifts arrangementskalender